vesti24.mk

Tag : тартуфи

Uncategorized

ОД ОВА МОЖЕ ДА ЗАРАБОТИТЕ И ПО 1000 ЕВРА ОД КИЛОГРАМ, А МОЖЕ ДА СЕ НАЈДЕ И ВО МАКЕДОНИЈА

admin
Познат е уште од времето на старите Египќани, Римјани и Грци, но повторно е откриен дури во 19 век! Неговото доцнење меѓу печурките не го...