vesti24.mk

Tag : Таткото на болното девојче Jана

МАКЕДОНИЈА

Таткото на болното девојче Jана – задржан на турскиот аеродром

Ferad Aruc
На пат кон болница во Tурција, таткото на малата Jана од Велес, Алаксандар Здравковски, доцна вечерва е задржан на турскиот аеродром. Властите во tурција по...