vesti24.mk

Tag : Татјана Гуржанова

ЗАБАВА

Со д-р Гуржанова ги рушиме табуата за замрзнуавањето на јајни клетки и вештачкото оплодување

admin
Д-р Татјана Гуржанова е Специјалист акушер, гинеколог и IVF специјалист Со има повеќе од 20 години работно искуство на Универзитетската болница за гинекологија и акушерство...