vesti24.mk

Tag : Татјана Лазаревскаја

Uncategorized

Се туширала само со ладна вода: Промените во нејзиното тело биле големи!

admin
Оваа девојка вели дека се препородила откако почнала да се тушира само со ладна вода. Таа навика одлично делува на целото тело, а дури помага...