vesti24.mk

Tag : тахикардија

ЗАБАВА

Имате тахикардија и срцето ви прескокнува? Успорете го за една минута без лекови

admin
Често ви се случува да добиете напад на силно, забрзано „чукање“ на срцето поради стрес или без никаква причина? Тоа е честа појава која подеднакво...