vesti24.mk

Tag : тајмс сквер

ЗАБАВА

Новогодишниот дочек на Тајмс сквер ќе биде виртуелен

admin
Традиционалната новогодишна ноќ на Тајмс сквер во Њујорк, која вообичаено привлекува илјадници посетители, овојпат е откажана за првпат по 114 години. Тоа, поради пандемијата на...