vesti24.mk

Tag : Тајна соба

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Тајна соба без прозорци во кабинетот на експремиерот Димитриев – никој не знае за што служела

admin
Во  Владата на Република Македонија постои тајна соба во кабинетот на поранешниот премиер Емил Димитриев, која е мистерија за актуелната власт и пет месеци по...