vesti24.mk

Tag : Таџ Махал

ЗАБАВА

Таџ Махал по шест месеци повторно отворен за посетители

admin
Едно од најпознатите светски зданија, Таџ Махал по шест месеци е повторно отворено за посетители. Ова беше најдолг период во кој некогаш храмот бил затворен,...