vesti24.mk

Tag : тв

Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) Жена призна на ТВ дека купила дете за 2.000 евра од Центарот за Социјални Грижи?

admin
Жена на сред интервју на ТВ призна дека купила дете за 2.000 евра од центарот за социјални грижи. Па ова е лудило у пичку матер,...