vesti24.mk

Tag : Тевдовски

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Фијаско на Заев, Анѓушев и Тевдовски: Паѓа јавната потрошувачка, потфрла наплатата на ДДВ, следуваат нови задолжувања

Ferad Aruc
Најновите податоци од МФ покажуваат дека за 11 месеци годинава во државната  каса од ДДВ се собрани  26 милиони евра помалку од планираното. Ќе потфрли...