vesti24.mk

Tag : тегли

ЗАБАВА

Ако не го направите ова, цела зимница може да ви биде уништена

admin
Додека ja подготвувате зимницата, задолжителен чекор е стерилизација на стаклената амбалажа во која ќе го ставите вашиот ајвар, џем и други намази или кисели краставички....