vesti24.mk

Tag : текстилци

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Tекстилците се жалат за минималната плата, најавуваат отпуштања

admin
Над 5.000 луѓе може да останат без работа поради воведувањето на минималната плата и одлуката на Уставниот суд да го укине нормираниот учинок, а некои...