vesti24.mk

Tag : Телекабел

МАКЕДОНИЈА

Телекабел се подготвува да прерасне и во мобилен оператор

Ferad Aruc
Сопственикот на Телекабел, Роберт Димитров-Роби најави дека компанијата ќе стане четврт мобилен оператор во земјава. – Припремите се во тек, веќе се спремаме за инвестиции...