vesti24.mk

Tag : телесна маса

ЗАБАВА

Поделете два броја и откријте која е вашата идеална тежина

admin
Индексот на телесната маса е општоприфатено мерило за идеалната телесна тежина и сите здравствени организации го користат во своите статистики. Овој индекс е најлесен начин...