vesti24.mk

Tag : телефонска снимка

МАКЕДОНИЈА

ФОКУС: ТЕЛЕФОНСКА СНИМКА ГО ОТКРИВА ЗАГОВОРОТ? НАПАЃАЧОТ НЕ ПУКАЛ ВО ЗАЕВ ЗАШТО НЕМАЛ ЧИСТА МЕТА! Целиот текст ЕКСПЛУЗИВНО

Ferad Aruc
ЗА НЕШТАТА ДА СТАНАТ ПОЈАСНИ Заев мисли дека неговата  благоречивост, простодушност, добронамерност и подадената рака се заразни и дека поради тоа што тој е не...