vesti24.mk

Tag : тело на манекенка

ЗАБАВА

Со ова овошје за еден месец ќе добиете тело на манекенка

admin
Лабораториските истражувања покажуваат дека со редовно консумирање на боровинките може значително да се намали салото во централниот дел од телото. Ова сало всушност, се смета...