vesti24.mk

Tag : темел

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Која е основата на секоја здрава и цврста врска?

admin
Интимноста е збир од емоционална, физичка, интелектуална поврзаност меѓу партнерите која не значи дека ги брише и разликите меѓу нив. Напротив, интимноста и поврзаноста меѓу...