vesti24.mk

Tag : Теми Карин

ЖИВОТ

Драматичен пораѓај кој на крајот заврши среќно, жена се породи на подот од болницата со мала помош од сопругот

Ferad Aruc
Џес Хоган неодамна го роди своето шесто дете, но овој пат пораѓајот беше малку поразличен од претходните. Имено, Џес се породи на подот во болницата,...