vesti24.mk

Tag : темни очи

ЗАБАВА

Луѓето со темни очи се „почести жртви“ на зимската депресија

admin
Во текот на месецот многу луѓе се чувствуваат летаргично, уморно и без волја. Тоа е всушност зимската депресија. Таа е познат феномен кој зафаќа голем...