vesti24.mk

Tag : темнокожно бебе

ЖИВОТ

Само во Бугарија: Реакцијата на таткото кога жена му роди темнокожо бебе (видео)

Ferad Aruc
Сите со нетрпение го чекаат доаѓањето на нивното бебе на овој свет! Се коментира на кого повеќе ќе личи бебето, со каква коса ќе биде,...