vesti24.mk

Tag : теренска вакцинација

ВЕСТИ

Дознајте во кои населени места ќе се одвива теренската вакцинација утре

admin
Теренската вакцинација утре (петок) 16.07.21 ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Косевица, Костин ДолТетово – Доброште, НераштеГостивар – Добридол, Неготино, Топлице,Сенакосе,ГорјанеРесен –...