vesti24.mk

Tag : терен

ВЕСТИ

Невиден очај и нерегуларности за време на молк – Градоначалници и криминални структури агитираат на терен!

admin
Изборните нерегуларности од страна на одредени политички партии продолжи и во текот на денешниот ден. За време на молкот, јавноста беше сведок на низа нерегуларности...