vesti24.mk

Tag : територија на Македонија

МАКЕДОНИЈА

МЕТЕОРОЛОГОТ ПОПОСКИ: ПРВИ МАЈ НИ НОСИ МНОГУ ТОПЛО ЛЕТНО ВРЕМЕ! – ДЕТАЛНА АНАЛИЗА

Ferad Aruc
За први Мај поточно утре (втроник) територијата на нашата држава ќе биде под влијание на многу топла воздушна маса кој продира од северните предели на...