vesti24.mk

Tag : Тестирање на лојалноста

ЗАБАВА

Девојка приредила замка на својот сакан: гледајте што се случува (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Девојката Јохана се сомневала од интерсот на својот дечко пред свадбата и сакала да тестира лојалноста со помош на екишата To Catch a Cheater од...