vesti24.mk

Tag : техника

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Не е важна само големината, битна е и техниката

admin
Според стручњаците, десетина минути се сосема доволни за и двајцата партнери да бидат задоволни. Се повеќе луѓе се незадоволни од својот сексуален живот, бидејќи медиумите,...