vesti24.mk

Tag : технички проблем

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Технички проблем на Фејсбук- загрозени милиони корисници

admin
Фејсбук соопшти дека личните пораки на 14 милиони корисници по грешка биле изнесени пред пошироката јавност четири дена, во периодот од 18 до 27 мај....