vesti24.mk

Tag : технологии

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Технологиите за препознавање на лица се закана за човековите права

admin
Европската агенција за темелни права алармира за ризиците од технологиите за препознавање на лица и ги повикува земјите членки да постават правна рамка и да...