vesti24.mk

Tag : Тејлор Матис

ЗАБАВА

Ѝ го хакнале мобилниот телефон: На интернет кружат 18+ фотографии од спортска новинарка

Ferad Aruc
Американската спортска новинарка е последната жртва на хакери, кои ги објавиле нејзините приватни фотографии на интернет. Тејлор Матис на фотографиите е потполно гола, а наводно...