vesti24.mk

Tag : те сакам

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Французите ретко велат „те сакам“ – го покажуваат тоа на дело

admin
Колку и да се вљубени еден во друг – луѓето во Франција многу ретко си кажуваат – „Те сакам“. Канадската писателка Лили Хајз објаснува за...