vesti24.mk

Tag : тиквешија

ВЕСТИ

Нелоски: Неготино, Кавадарци и Тиквешијата ќе бидат столбот на изборната победа на ВМРО-ДПМНЕ

admin
Поминаа веќе три години веќе две години откако како дојде животот тука во Неготино. Кога влегов во Неготино се чувствував како во 2017-та година, ништо...