vesti24.mk

Tag : Тимор Морина

ВЕСТИ

Стефановиќ: Македонија ќе го прекрши меѓународното право ако не го испорача Морина на Србија

admin
Српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ изјави дека не може да верува оти Македонија нема да го екстрадира Тимор Морина, бидејќи тоа би било...