vesti24.mk

Tag : Тим Кук

ТЕХНОЛОГИЈА

Ситуацијата со Фејсбук покажува дека потребен е добар правен систем за заштита на приватноста порача Тим Кук

Ferad Aruc
Иако на Apple се уште им се нема случено ваква афера, оваа компанија во неколку наврати се најде во центарот на вниманието поради приватноста и...