vesti24.mk

Tag : тинејџерки

ЗАБАВА

Социјалните мрежи поврзани со голем ризик од појава на депресија кај тинејџерки

admin
Тинејџерките имаат двојно поголема веројатност за појава на први симптоми на депресија поврзани со користење социјални мрежи отколку момчињата, најмногу заради злоставување онлајн, пореметување на...