vesti24.mk

Tag : Типови кои не враќаат долг

ЗАБАВА

Никогаш не му позајмувајте пари – Овој тип на човек нема да ви ги врати!

Ferad Aruc
Верувале или не, но економистите истражија кој тип на луѓе никогаш не ги враќаат парите. Сигуено барем еднаш во животот сте му позајмиле на некој...