vesti24.mk

Tag : тироидна жлезда

ЗАБАВА

Замор, дебелеење, чувство на студ – знаци кои укажуваат дека сте заболеле од најраширената болест

admin
Овие и неколку други симптоми се поврзуваат со болести на тироидната жлезда, која после дијабетисот е една од најраширените болести на светот. Според податоците на...