vesti24.mk

Tag : тони менкиновски

ВЕСТИ

Менкиновски: Власта уште од самиот старт имаше несериозен пристап кон темата Закон за јавно овинителство

admin
Лидерот на преговарачкиот тим за Законот за јавно обвинителство на ВМРО-ДПМНЕ, адвокатот Тони Менкиновски ја потенцираше потребата од формирање на Анкетна комисија која ќе ја...