vesti24.mk

Tag : топла војна

СВЕТ

Шведски експерт тврди: Сите мислат дека светот е повторно во Студена војна, но всушност се вративме во многу поопасно време

Ferad Aruc
Шведскиот аналитичар ја споредил сегашната ситуација во светот со годините пред Првата светска војна и предупредил дека не се наоѓаме пред Студена војна, туку пред...