vesti24.mk

Tag : топ всти

ВЕСТИ

„Блумберг“: Македонија со ова темпо на вакцинација ќе стекне колективен имунитет за 10 години- последни во регионот

admin
Со ова досегашно темпо на вакцинација, Македонија ќе стекне колективен имунитет за повеќе од 10 години, покажува истражувањето на „Блумберг“. -Во Македонија, најновите податоци покажуваат...