vesti24.mk

Tag : Топ 10 вистински случки

МАКЕДОНИЈА

Топ 10 вистински анегдоти, случки и приказни за Сашо Мијалков од која ќе ви се крене косата на главата!

Ferad Aruc
Сите овие 10 години, но особено сега откако веќе ВМРО ДПМНЕ не е на власт слушам приказни и лични сведоштва за лудоста на екс шефот...