vesti24.mk

Tag : торба

ЗАБАВА

Ова е повалкано од тоалетната школка и од мобилните телефони, а секој ден го носите во раце

admin
Веќе е докажано дека ВЦ школката не е највалканото место во нашиот дом и дека кујнскиот сунѓер и мобилниот телефон имаат повеќе бактерии, но никој не размислил за женските торби. Ајде сетете се кога...