vesti24.mk

Tag : тоше илиевски

ВЕСТИ

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ-на Тоше Илиевски му е потребна наша помош, завртете на Т-Мобиле 143-132 и на ВИП 143-469

admin
Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство. Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине...