vesti24.mk

Tag : Трагична несреќа

ЗАБАВА

Фотографии од “неуништливиот Титаник” кои долго време биле сокриени од јавноста

Ferad Aruc
Сè од неговата конструкција до последиците од неговото тонење, овие се ретки фотографии од “неуништливиот Титаник” кои ја откриваат големата трагедија. Помина повеќе од еден...