vesti24.mk

Tag : траги

ЗАБАВА

ВИДЕО: Мајка открива како да отстраните маркер од ѕидовите – сите родители останаа во неверување

admin
Koга децата ќе одлучат да ги искористат ѕидовите наместо хартија за цртање, настанува ситуација која е ноќна мора за секој родител. Трагите од боици, фломастери...