vesti24.mk

Tag : Транспарентност

МАКЕДОНИЈА

Наместо слобода, тортура врз медиумите кои бараат транспарентност од функционери

Ferad Aruc
Во последно време се повеќе се нижат притисоци, но и закани кон медиуми и новинари. Последен е случајот со сопственикот на порталот Журнал, кој се...