vesti24.mk

Tag : трансплантација

ЗАБАВА

Четири пациенти заболеле од рак поради канцерогени органи од донатор

admin
Тестовите кои биле спроведени по смртта на 53-годишниот донатор, кој починал како последница од мозочен удар, не давале никаков доказ дека имал рак. Меѓутоа, од...