vesti24.mk

Tag : трајко вељаноски

ВЕСТИ

Вељаноски: Доживеав обвинителката Фатиме Фетаи да ја демантира приказната што ја измислија за убиството кај Смилковското Езеро

admin
Толку години ме напаѓаат мене и семејството, кроеа секакви приказни и на крај од устата на обвинителката, доживеав да биде демантирано ова, вели Трајко Вељаноски,...
ВЕСТИ

Вељаноски: Неизборот на претседател на Собранието е знак за политичката и институционална криза во Македонија

admin
ои заклучоци може да се извлечат од вчерашната конститутивна седница на Собранието на Македонија? Прво, истата сеуште не е завршена, туку е прекината после втората...