vesti24.mk

Tag : Трајко Славески

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Славески за „Бизнис поенти“: Со платежните картички, власта сака предизборно да купи гласови

admin
,,Коинциденцијата на времето со платежните картички не е случајна. Со овој потег власта сака да ја добие наклонетоста на граѓаните.Но, подобро ќе беше да го...
ВЕСТИ

Славески: Благодарни сме им на СДСМ со враќање на рамниот данок бидејќи со него ја потврдија потребата од истиот

admin
Прогресивното оданочување како што од СДСМ сами тврдат направи големи проблеми во бизнисот кај голем број на поединци и компании и со враќање на рамниот...
ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Славески: Дали е богат тој што има 1.500 евра плата, а нема свој стан?

Ferad Aruc
Поранешниот министер за финансии, Трајко Славески вечерва на 24 тв изјави дека со новите реформи, властите не го оданочуваат богатството. Според него, оваа мини реформа...