vesti24.mk

Tag : Трајче Динови

ЖИВОТ

Младите родители Наташа и Трајче Динови од Неготино со апел: Помогнете ни да ја спасиме нашата ќерка Николија

admin
Николија Динова е деветмесечно бебе кое боледува од голем “Porenzephaler”, дефект на мозокот и мозочни грчеви кои секојдневно се влошуваат. Потребно е лекување во Германија...