vesti24.mk

Tag : трговија на мало

ВЕСТИ

За една година намален прометот во трговијата на мало

admin
Во трговијата на мало, во јули годинава, во споредба со јули минатата година, гледано по групи и класи, намалување на прометот е забележано во групите...