vesti24.mk

Tag : Треба да знае Албански

МАКЕДОНИЈА

Селмани: Секој еден Македонец треба да го научи албанскиот јазик (видео)

Ferad Aruc
Ние Aлбанците треба да бараме, претседателот, актуелниот премиер како и секој граѓанин Mакедонец кој комуницира со граѓаните Aлбанци да го учи албанскиот јазик, изјави во...